HeliForce - Repülj a Balaton felett!

Repülj a Balaton felett egy egy ikonikus helikopterrel és egy legendás pilótával! 

Imreh Lajos 18.700 manuálisan repült órájával az egyik legtapasztaltabb aktív helikopter pilóta Magyarországon, de a világon is kevesen képesek azokra a mutatványokra, amelyekre ő. Évtizedek óta kápráztatja el akrobatikus figurákkal és látványos pirotechnikai elemekkel tarkított nappali és éjszakai bemutatóival a hazai és nemzetközi légiparádék látogatóit, valamint azokat a szerencséseket, akik már repültek vele. 

Csapatával a Balatonfőkajár Sport Reptéren várják a vendégeket, ahol 3 féle program közül is választhatnak a látogatók. A helikopteres sétarepülés során úgy érzed majd, hogy az egész Balaton a lábaid előtt hever, és csak annyi lesz a dolgod, hogy lazíts, romantikázz és gyönyörködj az eléd táruló lélegzetelállító panorámában. 

Ugye neked is megvan az az érzés, amikor a szíved a torkodban dobog, ezerrel lüktet a vér az ereidben, tombol az adrenalin, pattanásig feszül minden porcikád, és az agyad teljesen kikapcsol? Valami ilyesmire kell készülni Lujó mögött, ha az extrém helikopterezést választod. Erre az élményre garantáltan életed végéig emlékezni fogsz! 

Ha még mindez nem lenne elég, Európában egyedül csak náluk - a HeliForce csapatánál - elérhető a HeliBungee szolgáltatás, azaz a bungee jumping helikopterből. Ez egy 600 méteres magasságon, - a világ leghosszabb, 110 méteres kötelével - végrehajtott ugrás, amely egy olyan adrenalin bomba élmény, amit csak a legbátrabbak vállalnak be.

Önmagában a reptéren lenni sem mindennapos dolog, hiszen sokan életünk során csak a nagygépes repüléssel találkoznak egy-egy nyaralás során. A kisgépes repülés teljesen más világ, hihetetlen sztorikkal, amelynek nagyon is megvan a maga varázsa, és csak keveseknek adatik meg, hogy belekóstoljanak. A helyszín alkalmas csapatépítő és privát események, születésnapok, baráti találkozók és sportrendezvényekre is. 

Ki tudja, talán Imreh Lajoshoz és a HeliForce csapatához hasonlóan téged is megcsap a kerozingőz, aztán nem szabadusz! 

Elérhetőségek: 

Cím: 8164 Balatonfőkajár, Reptér út 1.
Nyitvatartás: előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás szükséges

Telefonszám: +36701978000
Email: info@heliforce.hu
Web: https://heliforce.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/HeliForce
Tiktok: @heliforceofficial
Instagram: @heliforce_official
YouTube: @HeliForceOfficial