Vegán és mentes kencék készítése - workshop

Ígértük, hogy szervezünk főző workshopokat, amik Vegán és "mindenmentes" ételek elkészítésének elsajátítása. Az első ilyen rendezvényünket Buzsáki Dóri tartja.
Szeretettel hívlak egy jó hangulatú közös alkotásra, ahol négyféle kencét fogunk közösen elkészíteni.
Buzsáki Dóri vagyok, vegán és vegetáriánus szakács. Hazai és külföldi elvonulásokon, fesztiválokon, táborokon és nyáron az Éden étteremben készítettem tápláló ételeket, amiért nagyon hálás vagyok. Szívbéli hivatásom. Úgy érzem és gondolom, ételünk testünk-lelkünk-szellemünk gyógyszere és tápláléka. Szakács szakmám elvégzése után, jelenleg Vegán és Holisztikus Életmód Tanácsadóként képezem magam..
Gyerekkorom óta szeretek főzni, nagymamáimtól sok fortélyt leshettem el és tanulhattam meg. Elvarázsolt a konyha világa, a közösségi kohézió, amikor leül mindenki együtt enni, közben jókat beszélgetve, vagy épp csendben az ételre fókuszálva.
Mindig érdekelt az ízek, színek harmóniájának megalkotása, mely ételektől érezzük jól és egészségesen magunkat, évszaknak, testtípusunknak megfelelően.
Több, mint tíz éve húsmentesen étkezem (volt egy kisebb kihagyás), rengeteg jótékony hatását érzem és tapasztalom azóta minden szinten.
Sok barátomtól, ismerőstől hallottam, hogy különböző ételintoleranciával él, vagy megvan a belső indíttatás, nyitott és kíváncsi a növényi alapú ételek irányába, de nincs ötlete miként és mit készítsen és mit látna szívesen hűtőjében. Szeretnék ötleteket adni, kapukat nyitni és megmutatni, milyen sokszínű és gazdag a mindenmentes étrend!
Amiket elkészítünk:
-Sült paprikakrém
-Vegán sajtszósz
-Köles kőrözött
-Kukoricakrém
Szeretettel várlak, Dóri
Helyszín : Éttermünk konyhája, Siófok-Szabadifürdő Fasor sétány 1.E
Maximális létszám 10 fő
A worshop részvételi díja: 10.000 Ft
Jelentkezni 2024.11.13.-ig lehet telefonon :
Gál Anita 70 7940936