Siófok pozitív üzeneteket küld

2024.03.13. 10:15

A város rendelkezésére álló kevés reklámfelületen.  

Elég az agyzsibbasztó, az országot és így Siófokot is elárasztó óriásplakátokból, negatív politikai üzenetekből, Siófok részben ezek elleni tiltakozásként is, pozitív üzeneteket küld a városnak és vendégeinek a rendelkezésére álló kevés reklámfelületen – tudatta dr. Lengyel Róbert siófoki polgármester.

A siófoki utak mentén, de még a hajóállomáson is visszataszító, sokak nemtetszését kiváltó üzenetek „köszöntenek” – hívta fel a figyelmet a városvezető, hozzátéve: egy régről megörökölt hosszú távú szerződésnek köszönhetően (mely egyébként idén végre lejár) Siófok városa a saját reklámfelületeiből is csak visszavásárolni tud „jó pénzért”, már ha akad üres felület és az önkormányzattal anno szerződött „baráti” cég oda is adja azt a városnak…

Az óriásplakátokon és egyéb felületeken mi kizárólag pozitív, a városunkat népszerűsítő, mindennemű politikai megnyilvánulástól teljesen mentes üzeneteket küldünk az embereknek – így Lengyel Róbert. – Siófok szép helyeit akarjuk láttatni, hirdetni programjainkat, elvonva egy kicsit a figyelmet a sokunk által már végtelenül megunt és visszataszító üzenetekről. Ennek jegyében 6 óriásplakáton (ebből 2 Siófokon kívül), 52 buszváró-felületen és 6 szabadstrandi falfelületen jelennek meg ezek az üzenetek. Szeretettel Siófoknak és vendégeinek.”