GasztroFok 2024

2024.02.23. 10:43

GasztroFok – Kulináris körutazás Siófokon!

2024. április 12-14.

2024. szeptember 13-15.

2024. november 8-10.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is bemutatkozik a GasztroFok Siófokon!

Sőt! Három alkalommal is várják a szolgáltatók az érdeklődőket!

Tavaly ősszel indult útnak Siófokon a GasztroFok elnevezésű kulináris összefogás, mely a térség gazdag bor- és gasztronómiai kínálatát hivatott bemutatni. Az esemény keretein belül az érdeklődőknek lehetőségük van „körbekóstolni” a résztvevő vendéglátóhelyek erre az alkalomra összeállított menüsorát Széplaktól Sóstóig, Kilititől Szabadiig, bevonva a helyi termelőket is.

A kezdeményezés elindításával a városvezetés célja az volt, hogy az egész éves Balaton szemléletet erősítse, valamint az, hogy Siófok felkerüljön a régió gasztro-térképére.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén már 3 alkalommal is megrendezésre kerül az esemény!

Az áprilisi GasztroFok tavasz, a szeptemberi GasztroFok nyárutó és a novemberi GasztroFok ősz a különböző évszakok speciális kínálatát hivatott felvonultatni az érdeklődők számára, ezzel is erősítve azt, hogy „Siófok egész évben vár!”.

A nyomtatott és online formában is elérhető GasztroFok térképről kiderül, hogy több, mint 20 szolgáltató és rendezvényhelyszín várja az ínyenc falatokra vágyókat.

 A három hétvége alatt érdemes minél több helyszínre ellátogatni, megismerkedni a vendéglátóhelyek által kínált ízvilággal és élni az adott alkalom kedvezményes ajánlataival, amelyekkel szeretettel várnak mindenkit a gasztropartnerek.

A kínálatban egyaránt megtalálhatóak helyi termelők, pincészetek, a legmagasabb kategóriás gurmet éttermek, streed food ételeket vagy desszerteket kínáló szolgáltatók is. Így biztosan mindenki talál az ízlésének megfelelő választási lehetőséget. A teljes kínálat hamarosan elérhető a Siofokguide Facebook oldalán a Gasztrofok események alatt, a város honlapján és a Tourinform Irodában.

A szervezők bíznak abban, hogy idén is hasonlóan népszerű lesz a program, mint tavaly, és minél több érdeklődő látogat el az egyes helyszínekre. Továbbá nem titkolt céljuk, hogy a hagyományt teremtő összefogással folyamatosan erősítsék a GasztroFok védjegy létjogosultságát.

Résztvevők és részletek hamarosan!

Regisztráció szolgáltatók részére  2024.03. 04-ig  

 

Az esemény bővebb információi és a résztvevők bemutatása ITT

 

Facebook esemény link: https://www.facebook.com/events/1695011111022939

Kulináris körutazás Siófok környékén 2024-ben már három alkalommal