Farsangi karnevállal zárt a jégpálya

2024.02.04. 16:16

A szombati jégkarnevál és jelmezverseny után vasárnap zár(t) a nagystrandi jégpálya. 

2024. február 3-án jégkarnevált és jelmezversenyt hirdetett a Balaton-parti Kft. Siófok Város Önkormányzata támogatásával a Siófoki Nagystrand területén üzemeltetett jégpályán.


A felnőttek között fetűnt a Rémísztő Nyúl, a Pálcikaember, a Fekete Cica, Cowboy-ok és Cowgirl-ök, valamint a Télűző lányok.
A gyerekek körében megjelentek a népszerű sorozat- és mesefigurák, Wednesday, Stinch, Pikachu, Jégkirálynő boszorkány, továbbá királynő, hercegnő, spanyol táncosnő, pillangó, unikornis, denevér és kalóz jelmezekbe öltöztek a versenyzők.
A 3-tagú zsűri az alábbi jelmezeket díjazta:
Felnőtt kategória: Fekete cica
Gyermek kategória: Carmen, a spanyol táncosnő
A zsűri különdíja: Kalóz anya és gyerekek, a Kalóz család
Legmeglepőbb jelmez: Télűző lányok
Közönségdíjas: Wednesday


Kósz Ágota, a Balaton-parti Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a február 4-én záró jégpályán 2110 fő, óvodások és iskolások, akik tanítási napokon ingyenesen látogathatták a jégpályát. A december 15-étől működő jégpályán mintegy 11 ezer fizető vendég hódolhatott a korcsolyázás örömeinek.

Az ügyvezető a díjazottaknak átadta a Balaton-parti Kft. és az önkormányzat közös
ajándékcsomagját, amelybe a helyszínen üzemelő vállalkozások kupon-ajándékai is belekerültek. A jégpályának helyszínt adó önkormányzati cég minden jelmezes versenyzőt megajándékozott a tavaly nyárigyermekrajz-pályázat rajzaiból készített 2024-es falinaptárral.

...

Véget ért ezzel a Nagystrand első téli szezonja is; e közben a hírek szerint megkezdődtek az alapozási munkák a Balaton-part első jégcsarnokának helyszínén, a siófoki KFC gyorsétterem mögött. A nyitást novemberre tervezik.

...  

További képek a Siófoki Hírek Facebook-oldalán:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02F8vPUjAMmg9UEMfVGbgJ3kVwkJ5zb7prehce6HkKsa5VdtRwphVZeEL7xPA3wcTDl&id=100024924971646