• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Siófoki Balaton Party május 27-én az Újhelyi strandon

Május 27-én Siófoki Balaton Party - Itt kezdődik a strandszezon! néven egész napos sprogrammal várja vendégeit a város a siófoki Újhelyi strandra. Lesz zene, tánc, valamint ügyességi-, sport-, és palacsintasütő versenyek.

Bravúros gyorsasággal kaptak el egy siófoki rablót

A siófoki rendőrök bravúros gyorsasággal, a bejelentést követő nyolcadik percben elfogták, majd kihallgatták és őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki kedden, május 23-án kirabolt egy siófoki belvárosi üzletet – derült ki a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

Június 17.-én lesz a Balaton Napja

A Balaton vízének hőmérséklete lassan eléri a 20 fokot, de bizonytalan a hétvégi időjárás, ezért a pünkösdi és a Nemzeti Regattát követő hétvégére, június 17.-ére halasztják a Balaton Napját.

Részletek Részletek Részletek

Sulisárkányok: földvári és fonyódi siker a siófoki döntőn

Több százan drukkolták végig a Sulisárkányok területi döntőjét Siófokon, a Sió csatornán megrendezett szombati versenyen még a kézilabdás lányok is hajóba pattantak.

Fejleszt, és jó szezonra számít a Bahart

A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) saját forrásból közel 1,5 milliárd forint beruházást valósít meg két év alatt az üdülőrégióban. A társaság fejlesztésekkel, kapcsolatai bővítésével és a szolgáltatáskínálata szélesítésével kezdte meg a 171. hajózási szezont, amelyben bevétele további növekedésére számít – hangzott el a társaság sajtótájékoztatóján.

Sárkányhajó verseny általános és középiskolák csapatai számára

Az országos Sulisárkány Program rendezvénysorozat részeként Siófok május 20-án sárkányhajós területi versenyt rendez az általános iskolák felsős diákjai és középiskolások számára, amit az önkormányzat 1 millió 50 ezer forinttal támogat.

Részletek Részletek Részletek

Kutyafuttató létesült Siófokon

Számolva a helyi igényekkel, és Balatonnál fellendülőben lévő kutyabarát turizmussal, kutyafuttató létesült a közelmúltban Siófokon, az önkormányzat nettó 8,5 millió forintos támogatásával.

Beindultak a siófoki strandok

Siófokon hivatalosan is beindult a strandszezon; május 15-től minden körülményt megteremtettek a kulturált strandoláshoz a város 2 fizetős és több szabad strandján, május 19 -től pedig már a vízi-mentők is szolgálatot teljesítenek.

Növényvédelmi munkálatokról tájékoztatás

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Siófok Város közterületein a Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal megbízása alapján 2017. május 18. és május 22. közötti időszakban, 22 óra és hajnali 3.00 óra között növényvédelmi munkálatokat végeznek a közterületi platán és vadgesztenye fákon.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu