• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Tavaszi komposztláda osztás

A jó idő beköszöntével az önkormányzat újra meghirdeti az ingyenes komposztláda osztást. Az átvételre március 27. napjától minden hétköznap 07.30-15.30 között, a Kele utca végén a volt DÉDÁSZ sportpályán, a Borsodi kertészettel szemben nyílik lehetősége a siófoki lakosoknak.

Lakossági tájékoztatás

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Siófok Város közterületein a Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal megbízása alapján 2017. március 28 és március 30. közötti időszakban, 22 óra és hajnali 3.00 óra között növényvédelmi munkálatokat végeznek az áttelelő károsítók ellen.

Ingyenes szűrővizsgálat férfiaknak

Március 29-én szerdán 16-18 óra között, és március 31-én 14-16 óra között ingyenes prosztata szűrővizsgálat lesz Siófokon a Semmelweis u. 1. szám alatt, a Rendelő (SZTK) épületében a földszinten.

Részletek Részletek Részletek

Lezárják pár napra a Reviczky utcát

Április 3. és április 9. között teljes szélességében lezárják Siófokon a Reviczky utcát építési munkálatok miatt. A DRV Zrt. Építésvezetőségének a Kiss Szilárd Sportcsarnok ivóvíz és tűzi vízellátó vezetékeit kell kiépítenie.

A siófoki diákok környezettudatosak

A Siófoki Vak Bottyán János Általános Iskola tanulóira büszkék lehetünk, hiszen az iskolában zajló energetikai korszerűsítés projektben, valamint a szemléletformálási napokon lelkesen és nagyon tudatosan vettek részt.

Katasztrófavédelem: 21 állomás 21 csapat a siófoki ifjúsági tudáspróbán

84 diák mérte össze tudását a katasztrófavédelmi ifjúsági verseny siófoki fordulóján. A pontszerzésen túl 9 olyan állomást is megjártak a tanulók, ahol az együttműködő és civil szervezetek újabb ismeretekkel ruházták fel a tanuló ifjúságot - a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint.

Részletek Részletek Részletek

Közelednek az óvodai beíratások

Hamarosan itt az óvodai beíratás ideje. Siófok Város Óvodája és Bölcsődéjének kilenc egységében április 25-én és április 26-án 8-17 óra között várják a 2017/2018-as nevelési évre beiratkozókat. Az óvodába a 2014. augusztus 31. napjáig született, vagyis 2017. augusztus 31-ig a harmadik életévüket betöltő gyermekek beíratása kötelező!

Óraátállítás vasárnap hajnalban!

Vasárnap hajnalban elkezdődik az idei nyári időszámítás, vagyis egy órával előrébb kell állítani az órákat, egészen pontosan hajnali két órakor rögtön hajnali három órára. Ebből fakadóan, amikor felébredünk, egy órával később lesz, mint rendesen lenne, továbbá este egy órával később kezd sötétedni.

Siófokon is készülnek az Ovi-Zsaru programra

Óvodavezetőknek tartottak előadást 2017. március 22-én a Siófoki Rendőrkapitányság épületében a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei az OVI-ZSARU programról, amelyen hat óvoda képviselői vettek részt.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu