• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Lángeszű gyerekek vetélkedtek az FGSZ Zrt.-nél

Országszerte tizennyolc iskola vett részt az FGSZ Földgázszállító Zrt. VII. Lángész kerestetik! vetélkedőjén, ahol nyolcadikos diákokból álló, háromfős csapatok mérhették össze tudásukat. Három siófoki iskola is pénzjutalmat nyert, bejutva a döntőbe.

Négy napig tartó II. Húsvéti Nyuladalom Siófokon

Üde színfolt a Balaton tavaszi kínálatában a formabontó, mégis hagyományőrző siófoki II. Húsvéti Nyuladalom , amely  április 14-17. között várja a színes programokra, húsvéti hangulatra vágyókat.

Virágosítási verseny és kedvezményes virágvásár

Több évtizedes múltra visszatekintve Siófok Város Önkormányzata 2017-ben is meghirdeti a helyi virágosítási versenyt.

Részletek Részletek Részletek

Megkezdődtek a rallye bajnokságok

Az április eleji HELL 23. Miskolc Rallyen a siófoki duó - Gyarmati Ariel és Kocsis György - igen jól kezdett, de Mitsubishinél fellépő műszaki hiba miatt a futam feladására kényszerült.  A következő éles bevetés a hónap végi Ózd Rallye lesz.

Április 15-én indul a hajózási szezon

A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) hajózási szezonja hagyomány szerint húsvét szombaton indul, ami idén április 15-ére esik. Az ünnepi hétvégén Nyuszihajókkal és egyéb meglepetésekkel készül a társaság, amely a tavaszi menetrend szerint 5 kikötőben menetrendi járatokkal, 6 kikötőben sétahajózási lehetőséggel várja az utasokat.

Siófokon evezős sportokkal ismerkedhetnek a diákok tornaórán

Kísérleti jelleggel, igazi balatoni gyerekeknek való testnevelésórát vezettek be mától a Siófoki Vak Bottyán Általános Iskola 7-8. osztályos tanulói számára, akik a tanterv keretein belül evezős sportokkal ismerkedhetnek meg. A következő tanévben több iskola is csatlakozhat a programhoz.

Részletek Részletek Részletek

Rá lehet csatlakozni a Siófok-Törekiben kiépült szennyvízhálózatra

Rá lehet csatlakozni Siófok Töreki településrészén a tavaly kiépült szennyvízhálózatra. A rákötést elmulasztóknak bizonyos esetekben talajterhelési díjat kell fizetniük. Akik már csatlakoztak a rendszerhez, minden évben április 15-ig jelezhetik az adott évre szóló locsolási kedvezmény iránti igényüket.

Gyomirtás lesz a MÁV területein

Vegyszeres gyomirtást végez a MÁV Zrt. 2017. április 7-én, pénteken a saját vasútvonal hálózatán, az állomások, megállóhelyek és vonalszakaszok területén, Balatonvilágostól Zamárdi felé haladva. Rossz időjárás esetén a beavatkozás pár napot csúszhat.

Újabb határvadász toborzás Siófokon

A rendőrség Somogy megyei toborzó csoportjának tagjai szerdán, 2017. április 5-én 13 és 17 óra között Siófokon, a Sió Plázában várják a határvadász–képzés iránt érdeklődőket.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu