• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Még vastag, de sportolásra alkalmatlan a Balaton jege

A péntek reggeli mérések szerint Siófoknál a nyíltvízi táblákon még vastag, 32 centiméteres a Balaton jege, de a kásásodás és a rajta álló víz miatt sportolásra alkalmatlan a felülete - közölte Horváth Ákos, az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának vezetője.

Közepes erősségű az influenzajárvány

Országszerte több mint százezren fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel az elmúlt héten – közölte az Országos Epidemiológiai Központ. Somogyban is emelkedik a megbetegedések száma, de továbbra is közepes intenzitásúnak mondható a járvány.

Hétvégéig bezár Siófok kijelölt jégpályája, a műjégpálya már korábban bezárt

A jelenlegi időjárásra és a meteorológiai előrejelzésre tekintettel erre a hétre bezár Siófok kijelölt jégpályája, ha az időjárásban fordulat áll be, jövő héten megvizsgálják az újranyitás lehetőségét – közölte Pintér Tamás, az üzemeltetést végző Balaton-parti Kft. ügyvezetője.

Részletek Részletek Részletek

Növekvő iramban emelkedik Siófok vendégéjszakáinak száma

Siófok népszerűsége felfelé ívelőben van – derül ki a regisztrált vendégforgalom alakulásából. 2016-ban újabb 7,5 százalékkal nőtt a város vendégéjszakáinak száma az előző évhez viszonyítva. Ez igen jó tendenciát mutat, hiszen 2014-ben 0,3 százalékos, 2015-ben pedig 4 százalékos volt ez az emelkedés.

Kéthavonta fog számlázni a DRV

A több magyarországi víziközmű-szolgáltató mintájára a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV) is kéthavi számlázásra változtatja számlázási rendjét a részszámlákat is fogadó állandó lakossági felhasználóknál 2017 év elejétől – közölte a vízszolgáltató társaság.

Díszvendég volt Miskolcon Siófok

Miskolc Görömböly nevű városrészének januári fesztiváljára Siófokot hívták meg díszvendégnek. A jó hangulatú és jó reklámértéket jelentő rendezvényen a várost a polgármesteren és az alpolgármester asszonyon túl a Balaton Táncegyüttes és a Tourinform iroda is képviselte.

Részletek Részletek Részletek

Jövőre elkészülhet Siófok multifunkciós futballstadionja

Összességében 1,1 milliárd forintból, nyolc ütemre bontott program keretében újulhat meg a labdarúgó stadion és környéke, miután a kormány a célra már korábban biztosított 600 millió forinthoz tavaly év végén további 500 milliós célzott támogatást biztosított.

95 éves lett Gründtner Ádám, a hajdani műszaki cikk kereskedő

„A legfontosabb, hogy a vevő legyen elégedett” – ez volt a vesszőparipája műszaki cikk kereskedőként hajdan Gründtner Ádámnak, akit a napokban köszöntöttek fel a 95. születésnapja alkalmából.

Biztosítják a siófoki obszervatórium zavartalan működését

A kormány elkötelezett aziránt, hogy biztosítsa a siófoki obszervatórium további zavartalan működését, akár jogszabályt is módosítanak a cél érdekében – közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) az MTI-vel.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu