• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Süllőt is telepítettek a Balatonba

A ponty után 1100 kilogramm egynyaras süllőt telepítettek a napokban a Balatonba. Keszthelyen 660 kilót, Balatonlellén 440 kilót engedett vízbe a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.

Nemzetközi strandröplabda–tornát rendez Siófok

Július 14. és 16. között az európai szövetség sorozatába tartozó nemzetközi férfi strandröplabda-tornának ad otthon Siófok.

Sóstón részleges vízhiány lesz március 20-án

Siófok-Sóstó teljes területén, valamint Balatonvilágoson a Rákóczi és Zrínyi utcákban, Balatonakarattyán az Aligai utcában és Koppány soron részleges vízhiány várható március 20-án 8-14 óra között.

Részletek Részletek Részletek

Kiállították a Siófok üdülőközpontjának fejlesztéséről szóló pályaműveket

Március 7-14 között tekinthetők meg azok a pályaművek a Kálmán Imre Kulturális Központban, amelyek a Siófok központi üdülőterületének komplex fejlesztésére kiírt pályázatra érkeztek be. Az egész városrészt érintő ötletpályázaton 18 nevező közül 6 nyert el valamilyen díjat.

“Fegyelmezett és konstruktív” a Siófoki Civil Kerekasztal

A napokban összeült a pont egy éve alapított Siófoki Civil Kerekasztal, amin 47 helyi szervezet képviseltette magát. A város településfejlesztési stratégiájának módosításáról, az idei költségvetésről, valamint a civil szervezetek pályázati lehetőségeiről esett szó.

Siófok rendezi az első magyar fekvenyomó bajnokságot II. osztályú versenyzőknek

Siófokon rendeznek először olyan országos fekvenyomó bajnokságot 2017. március 11-én, amely kifejezetten a II. osztályú versenyzőknek kínál lehetőséget a megmérettetésre. A város hagyományteremtő szándékkal ad otthont az egész napos, sztárfellépőkkel tarkított eseménynek.

Részletek Részletek Részletek

Felhívás: adókedvezményt kaphatnak Siófokon az egészségügyi alapellátásban dolgozók

Adókedvezmény érvényesítésének lehetőségéről tett felhívást közzé az önkormányzat honlapján a közgazdasági osztály adóhivatala háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi alapellátást és védőnői tevékenységet végzők számára.

Először tartott évértékelőt Siófok polgármestere

Első alkalommal került sor nyilvános évértékelőre Siófokon, amellyel dr. Lengyel Róbert polgármester Orbán Viktor miniszterelnök kezdeményezését követte, bejelentve, hogy mostantól minden évben szeretne hasonlóan számot adni az elvégzett munkájáról.

Tűzgyújtási tilalom lépett életbe

Országos tűzgyújtási tilalmat rendelt el a Földművelésügyi Minisztérium. Az átmeneti időre szóló  határozat érvényes az ország valamennyi erdejére, fásított területére, valamint azok határától számított kétszáz méteren belüli területekre - a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu