• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Elhunyt a megyei kormányhivatal siófoki egységének vezetője

"Mély megrendüléssel tudatom, hogy május 8-án 48 éves korában hosszan tartó súlyos betegség következtében elhunyt Dr. Huszárné dr. Bodor Tünde, a Somogy Megyei Kormányhivatal Siófoki Járási Hivatalának vezetője" - közölte Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott, a Somogy Megyei Kormányhivatal vezetője.

I. Siófoki Sakkfesztivál 2017. május 13-án

Az 50. Siófoki Sakkverseny már nem csak versenyzőknek szól! A jeles jubileum alkalmából ingyenes családi napot rendeznek színes programokkal május 13-án I. Siófoki Sakkfesztivál néven. A rendezvény vendége lesz Portisch Lajos nemzetközi nagymester, a Nemzet Sportolója is.

Siófok Kártya tulajdonosok figyelem, lejár a virágosítási kedvezmény!

Tájékoztatjuk a Siófok Kártya birtokosokat, hogy az idei virágosítási akció időpontja 2017.05.12-ig tart, amelynek során az érvényes kártyával rendelkezők két helyszínen vásárolhatnak egynyári palántát vagy muskátlit, összesen 3500 forint értékben.

Részletek Részletek Részletek

A baristák viadalán megszületett a Balaton kávéja is

Üdítő pillanat- azaz egy citrommal, naranccsal és szirupokkal megbolondított jeges kávé lett a Balaton kávéja a Balatoni Barista Bajnokságon, ahol megválasztották a régió legjobb kávémesterét is – tudatták a szervezők közleményben.

Ma van a magyar kézműves fagylalt napja – féláron vehető több helyen

Május 8-án tartják a magyar kézműves fagylalt napját. Ennek apropóján kedvezményesen, féláron lehet fagyizni számos balatoni, köztük két siófoki fagylaltozóban és cukrászdában.

Siófoki evezősbázis avató a Sió-csatornánál

Új evezősbázisa lett Siófoknak a Sió partján, amelyet csütörtökön mutattak be a sajtónak. A város és a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület között létrejött megállapodás részeként a bázis szerepet kap Siófok közoktatási programjában is, speciális testnevelési órákat adva, és sportolási lehetőséget biztosítva bárki számára.

Részletek Részletek Részletek

Vízhiány várható a Baross utcában

Siófokon a Baross u. 55-100. között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható 2017.05.08-án és 2017.05.09-én 8 és 14 óra között.

Siófok fotópályázatot írt ki értékeinek feltárására

Fotópályázatot hirdetett meg Siófok önkormányzata „Siófok településképi értékeinek feltárása” címmel ifjúsági és felnőtt kategóriában. A fotók beküldési határideje május 31. A díjazottak digitális fényképezőgépet, illetve vásárlási utalványt nyerhetnek.

Kamarakoncert a hivatalban

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Zeneművészeti Intézet fuvola-gitár kamaraegyüttese május 5-én 18 órakor a hivatal házasságkötő termében tartja koncertjét.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://balatonihajozas.hu/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu