• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

A "jövő strandbútorai" a PLÁZSON

Egyedi és izgalmas strandbútor vagy bútorcsalád tervezésére írt ki pályázatot a nyári ellazulás "V.I.P. centrumaként" tavaly újjáéledt PLÁZS, a siófoki nagystrandon.

Vasúti kedvezmény a természetjáróknak

Februártól 20 százalékos utazási kedvezményt biztosít a Magyar Természetjárók Szövetségének érvényes klubkártyával rendelkező tagjai részére a MÁV-START és a GYSEV – a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. tájékoztatása szerint.

Balatoni jéghelyzet

Az elmúlt napok enyhébb időjárásának hatására a balatoni nyílt víz feletti jégvastagság csökkent; az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) szakembereinek legutóbbi, csütörtöki mérése szerint 25 centiméteres volt. Az összefüggő jégtábla sokfelé elvált a parttól, és a partközelben gyakran víz borítja.

Részletek Részletek Részletek

A Siófok-Pécs között tervezett kerékpárútról egyeztettek polgármesterek

A Siófok és Pécs között 2019-re megépülő kerékpárútról egyeztettek az érintett polgármesterek Tamásiban a napokban. A fejlesztést nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak minősítette a kormány.

Zenélő templomok és Koncz Zsuzsa koncert Siófokon

A téli szezonban Siófok programokban fürdik. Február hátralevő részében többek közt színházi előadások, Valentin-napi romantikus film maraton, a Zenélő Templomok sorozat újabb része és Koncz Zsuzsa koncert várja az érdeklődőket.

Megváltozott a köztemetők üzemeltetése Siófokon

Az önkormányzati hivatal városfejlesztési és üzemeltetési osztályán belül megalakult a temető-üzemeltető csoport, melynek feladata a köztemetők üzemeltetése és a természetvédelmi területek fenntartása 2017. január 1-től 2017. június 30-ig.

Részletek Részletek Részletek

Elsősegélynyújtást és újraélesztést gyakoroltak

Számos alkalommal a tűzoltók érkeznek elsőként egy káreset helyszínére. A mentők megérkezéséig megkezdett újraélesztési kísérlet nagyságrendekkel növelheti a beavatkozás sikerét, illetve a megmentett beteg életminőségét. A szakszerű segítségnyújtás fogásait gyakorolták ma a tűzoltók Siófokon.

Siófoki sikerek az országos rejtvényfejtő versenyen

Siófok neve négyszer is elhangzott a Magyar Rejtvényfejtők Napján, február 5-én, amikor a Rejtvényfejtők Országos Egyesülete (ROE), több száz résztvevő jelenlétében oklevelet osztott az elmúlt év legjobbjainak.

Az áramellátás zavartalanságáért gallyazást végeznek Siófokon

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az áramszolgáltatás folyamatosságának biztosítása érdekében az áramvezetékek környékén február 6-tól március 31-ig gallyazást végeznek Siófokon a növények lomb nélküli, nyugalmi periódusában.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu