• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

A megye siófoki díjazottainak gratuláltak a városvezetők

Siófok vezetése is gratulált a Somogy Polgáraiért kitüntető címet elnyert Bozsoki-Sólyom Jánosnak és Csanádi Józsefnek, a Balatonkiliti Református Egyházközség tagjainak, akiknek a másokért végzett kiemelkedő és példamutató tevékenységét ismerte el a megye a díjjal.

A siófoki KIKK-et is díjazták a Magyar Kultúra Napján

Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár adta át a Balassa Péter-, a Csokonai Vitéz Mihály-, a Közművelődési Minőség és Könyvtári Minőségi Díjakat, valamint a Minősített Közművelődési Intézmény és Minősített Könyvtár címeket vasárnap a Vigadóban, a magyar kultúra napján rendezett ünnepségen. Siófok kultúrintézménye is elismerésben részesült.

Részvétnyilvánítás a veronai buszbalesetben elhunytak hozzátartozóinak, barátainak, diáktársainak

Siófok Város vezetése mélyen megrendült a Verona közelében történt, sok magyar áldozatot követelő buszbaleset miatt. Őszinte részvétünket fejezzük ki a tragédiában elhunytak családjainak, hozzátartozóinak, barátainak és iskolatársainak.

Részletek Részletek Részletek

Tavaly Siófok volt a második legnépszerűbb belföldi utazási célpont

Siófok volt a második legnépszerűbb belföldi utazási célpont 2016-ban a Szallas.hu adatai szerint, de Balatonfüred és Hévíz is bekerült a top 10-be.

Hétfőn nemzeti gyásznap a veronai buszbaleset áldozatainak – köztük két siófokinak – emlékére

Két siófoki áldozata is volt – egy fiú és az édesanyja – a péntek éjszakai tragikus veronai buszbalesetnek. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott. Hétfőn országszerte gyásznapot tartanak az áldozatokra emlékezve.

Hulladékszállítási napok Siófokon

Az Országos Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Terv előírásainak figyelembevételével a Siókom Nonprofit Kft. elkészítette a település első negyedévére vonatkozó hulladékszállítási naptárát.

Részletek Részletek Részletek

A siófoki jégpályát használják a „nagyok” is

Csütörtökön 24 centiméteres jégvastagságot mértek Siófok Balatonon kijelölt jégpályáján, ahol felbukkant Magosi Bálint a DVTK Jegesmedvék,és a Magyar Jégkorong válogatott kiválósága is családjával együtt- számolt be Pintér Tamás, a pályát üzemeltető Balaton-parti Kft. ügyvezető igazgatója.

Idén is eljut Siófokra a Tour de Hongrie


Az elmúlt két esztendőhöz hasonlóan idén is Szombathelyről rajtol és Budapesten ér véget a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny. A hatnapos megmérettetésen -rajt- vagy célállomás lesz Keszthely, Zalaegerszeg, Velence, Siófok, Paks, Cegléd, Karcag, Miskolc és Jászberény is. A verseny sajtótájékoztatóján részt vett és rövid beszédet mondott dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere is.

Esedékessé vált az új autópálya matricák beszerzése!

Január végén lejárnak a tavalyi autópálya matricák, ezért fontos az újak időben történő beszerzése. Az e-matricát néhány kattintással meg lehet vásárolni az interneten keresztül az e-autopalyamatrica.hu oldalon, mobilról SMS-ben, applikációval, vagy személyesen ügyfélszolgálati irodákban, benzinkutakon, stb.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu