• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Március-indító programkínálat a siófoki kultúrközpontban

Március első felében beindul a tavaszi pezsgés Siófok kulturális életében. Kiállítás nyílik, humoristák lépnek fel, a Kreatív Színpad tart előadást, folytatódik a Balatoni Népfőiskola és a Nosztalgia Kávéház sorozat, továbbá Dr. Csernus Imre is vendégelőadó lesz a Kálmán Imre Kulturális Központban (KIKK).

Egyhangúan szavazták meg Siófok 2017-es költségvetését

Nehéz esztendő előtt áll Siófok, de egy reális, előzetesen egyeztetett, kompromisszumos költségvetés született – fogalmazott dr. Lengyel Róbert polgármester. A város képviselőtestülete csütörtökön egyhangú határozatot hozott, miszerint idén 9,75 milliárd forintból gazdálkodhat Siófok.

Anna néninek nehéz sora volt, de nyugodt az öregkora

Az unokáival él Siófokon Biró Jánosné, Balogh Anna, akit 95. születésnapja alkalmából Potocskáné Kőrös Anita alpolgármester is felköszöntött. Az 1922.február 25-én született asszonynak nehéz sora volt, de manapság elégedett azzal a nyugodt légkörrel, ami körülveszi.

Részletek Részletek Részletek

Újra jár a balatoni komp

Az egyre melegebb időjárásnak köszönhetően február 27-étől újra indult a kompközlekedés Szántód és Tihany között. A kedvezőtlen időjárási körülmények és a tavon kialakult évek óta nem tapasztalt jégvastagság miatt  január 6. óta szünetelt a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) kompszolgáltatása. A társaság idén újdonságként bevezeti a BAHART Kártyát.

Védekezés a szabadtéri tűzesetek ellen

Az elmúlt időszakban Siófok közigazgatási területén több esetben is keletkezett tűz elhanyagolt gazos területeken, illegális hulladéklerakó helyeken. Az anyagi károkkal járó, és vészhelyzeteket teremtő avar- és vegetációtüzek megelőzéséért a lakosság is sokat tehet!

Micimackó gyógyít

Látványosan megszépült a Siófoki Kórház Gyermekosztálya. A falakat színes rajzok, vidám mesefigurák díszítik, amelyek sokkal barátságosabbá teszik a környezetet a kis betegek, szüleik és az ott dolgozók számára is. Az „Ecsetre fel a gyermekekért” kampány önkéntesei készítették a vidám falfestményeket.

Részletek Részletek Részletek

Csütörtökön közmeghallgatás lesz, melynek témája az idei költségvetés

Siófok önkormányzatának képviselő-testülete közmeghallgatást tart február 23-án, csütörtökön 10 órától, melynek témája a 2017. évi költségvetés lesz.

Taroltak a siófoki távírászok

Hatalmas fölénnyel nyerte meg a siófoki Rádióklub csapata a Puskás Tivadar távírász bajnokságot Budapesten.  

Nem várt érdeklődés kísérte az üdülőközpont fejlesztésére kiírt pályázatot

A vártnál jóval több, összesen 17 pályamű érkezett be arra az pályázatra, amit még tavaly novemberben írt ki Siófok a központi üdülőterületének komplex fejlesztésére. Az eredményhirdetés és díjkiosztás február 28-án lesz.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu