• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Siófok Kártya tulajdonosok figyelem, lejár a virágosítási kedvezmény!

Tájékoztatjuk a Siófok Kártya birtokosokat, hogy az idei virágosítási akció időpontja 2017.05.12-ig tart, amelynek során az érvényes kártyával rendelkezők két helyszínen vásárolhatnak egynyári palántát vagy muskátlit, összesen 3500 forint értékben.

A baristák viadalán megszületett a Balaton kávéja is

Üdítő pillanat- azaz egy citrommal, naranccsal és szirupokkal megbolondított jeges kávé lett a Balaton kávéja a Balatoni Barista Bajnokságon, ahol megválasztották a régió legjobb kávémesterét is – tudatták a szervezők közleményben.

Ma van a magyar kézműves fagylalt napja – féláron vehető több helyen

Május 8-án tartják a magyar kézműves fagylalt napját. Ennek apropóján kedvezményesen, féláron lehet fagyizni számos balatoni, köztük két siófoki fagylaltozóban és cukrászdában.

Részletek Részletek Részletek

Siófoki evezősbázis avató a Sió-csatornánál

Új evezősbázisa lett Siófoknak a Sió partján, amelyet csütörtökön mutattak be a sajtónak. A város és a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület között létrejött megállapodás részeként a bázis szerepet kap Siófok közoktatási programjában is, speciális testnevelési órákat adva, és sportolási lehetőséget biztosítva bárki számára.

Vízhiány várható a Baross utcában

Siófokon a Baross u. 55-100. között karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés és vízhiány várható 2017.05.08-án és 2017.05.09-én 8 és 14 óra között.

Siófok fotópályázatot írt ki értékeinek feltárására

Fotópályázatot hirdetett meg Siófok önkormányzata „Siófok településképi értékeinek feltárása” címmel ifjúsági és felnőtt kategóriában. A fotók beküldési határideje május 31. A díjazottak digitális fényképezőgépet, illetve vásárlási utalványt nyerhetnek.

Részletek Részletek Részletek

Kamarakoncert a hivatalban

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Zeneművészeti Intézet fuvola-gitár kamaraegyüttese május 5-én 18 órakor a hivatal házasságkötő termében tartja koncertjét.

Fölénnyel nyerték a siófokiak az országos távírász bajnokságot

Hatalmas fölénnyel nyerte meg a 2017. évi nagysebességű távírász országos bajnokságot a 30. éve alapított Női Rádióamatőr Klub Siófok nevű egyesület. A megmérettetést április 29-én tartották Siófok-Szabadifürdőn, az Édenkert Panzióban.

Május 10-én lakossági fórumra invitál az önkormányzat

A siófoki önkormányzat tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Siófok Integrált Településfejlesztési Stratégiájának, Településrendezési Eszközeinek (Településszerkezeti Terv, Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv) Településképi Arculati Kézikönyvének, valamint Településképi rendeletének kidolgozása megkezdődött. Ezeket a témákat érinti a május 10-i lakossági fórum.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://balatonihajozas.hu/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu