• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

“Fegyelmezett és konstruktív” a Siófoki Civil Kerekasztal

A napokban összeült a pont egy éve alapított Siófoki Civil Kerekasztal, amin 47 helyi szervezet képviseltette magát. A város településfejlesztési stratégiájának módosításáról, az idei költségvetésről, valamint a civil szervezetek pályázati lehetőségeiről esett szó.

Siófok rendezi az első magyar fekvenyomó bajnokságot II. osztályú versenyzőknek

Siófokon rendeznek először olyan országos fekvenyomó bajnokságot 2017. március 11-én, amely kifejezetten a II. osztályú versenyzőknek kínál lehetőséget a megmérettetésre. A város hagyományteremtő szándékkal ad otthont az egész napos, sztárfellépőkkel tarkított eseménynek.

Felhívás: adókedvezményt kaphatnak Siófokon az egészségügyi alapellátásban dolgozók

Adókedvezmény érvényesítésének lehetőségéről tett felhívást közzé az önkormányzat honlapján a közgazdasági osztály adóhivatala háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi alapellátást és védőnői tevékenységet végzők számára.

Részletek Részletek Részletek

Először tartott évértékelőt Siófok polgármestere

Első alkalommal került sor nyilvános évértékelőre Siófokon, amellyel dr. Lengyel Róbert polgármester Orbán Viktor miniszterelnök kezdeményezését követte, bejelentve, hogy mostantól minden évben szeretne hasonlóan számot adni az elvégzett munkájáról.

Tűzgyújtási tilalom lépett életbe

Országos tűzgyújtási tilalmat rendelt el a Földművelésügyi Minisztérium. Az átmeneti időre szóló  határozat érvényes az ország valamennyi erdejére, fásított területére, valamint azok határától számított kétszáz méteren belüli területekre - a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye szerint.

Hajótüzekről oktattak kikötőmestereket siófoki tűzoltók

Állampolgári és munkavállalói kötelezettségekről tartottak két napos képzést a Balatoni Hajózási Zrt. munkatársainak a siófoki tűzoltók. A Balaton kikötőinek valamennyi szakembere részt vett az elméleti, majd az azt követő gyakorlati oktatáson - a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint.

Részletek Részletek Részletek

Megkezdődött a tavaszi pontytelepítés a Balatonon

25-30 tonna pontyot telepít a következő napokban a Balatonba a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. A 2-3 nyaras korosztályú pontyok a társaság buzsáki tógazdaságából indulnak útnak és elsőként Balatonföldváron és Balatonfűzfőn kerülnek a Balatonba - olvasható a cég közleményében.

Pénteken polgármesteri évértékelő lesz Siófokon

Dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere évértékelőt tart március 3-án 18 órától a Kálmán Imre Kulturális Központ (KIKK) színháztermében.

A 95 éves Lajos bácsin nem fog az idő

A 30 éve Siófokon élő Gábor Lajos 95 éves lett 2017 februárjában. A jeles évforduló alkalmából az önkormányzat is felköszöntötte. Lajos bácsinak a jóval fiatalabbak is megirigyelhetnék aktivitását, életkedvét, nyitottságát. Legutóbb egy okostelefonra tett szert, három nap alatt megtanulva a használatát.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu