• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

DRV: Víz Világnapja a siófoki víztoronynál

Március 22-én a Víz Világnapján 9-14 óra között oktató és szórakoztató programokkal vár kicsiket és nagyokat a Dunántúli Regionális Vízmű a siófoki víztoronynál, a város főterén. Az ENSZ 1993-ban kezdeményezte, hogy ezen a napon világszerte hívják fela figyelmet a víznek és védelmének fontos, alapvető szerepére. Idén a világnap szlogenje a „Szennyvizek? Tiszta vizet!”.

Víz Világnapi Konferenciát rendez a BFT Siófokon

Március 21-én Víz Világnapi Konferencia a Balaton Régióban címmel nyilvános rendezvényt szervez a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) Siófokon. Az eseményen szakemberek tartanak előadást a kiemelt üdülőrégiót, illetve a Balatont érintő aktuális kérdésekről a Víz Világnapja alkalmából.

Siófoki Tavaszi Fesztivál 2017

Márciustól, mint minden évben, a kulturális élet is kivirágzik Siófokon. Március 17-én kezdődött és április 10-ig tart a Siófoki Tavaszi Fesztivál, a Kálmán Imre Kulturális Központ (KIKK) színes programkínálatával.

Részletek Részletek Részletek

Fekvenyomó bajnokság: jól debütált a siófoki helyszín

„Minden flottul ment, jövőre is jó lenne Siófokon rendezni egy versenyt, immár háromfogásossá bővítve” – nyilatkozta Kromek András, a Magyar Erőemelő Szövetség elnökségi tagja, a Magyar Fekvenyomó Válogatott szövetségi kapitánya a hétvégi NB II-es Fekvenyomó Magyar Bajnokságról.

Március 15. - nemzeti ünnep Siófokon

Siófok is méltóképpen ünnepel március 15-én. A nemzeti ünnep alkalmából egész nap programok várják az érdeklődőket. Lesz ünnepi műsor, koszorúzás, fáklyás felvonulás, szórakoztató előadás, majd a Misztrál együttes zárja a napot.

Süllőt is telepítettek a Balatonba

A ponty után 1100 kilogramm egynyaras süllőt telepítettek a napokban a Balatonba. Keszthelyen 660 kilót, Balatonlellén 440 kilót engedett vízbe a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.

Részletek Részletek Részletek

Nemzetközi strandröplabda–tornát rendez Siófok

Július 14. és 16. között az európai szövetség sorozatába tartozó nemzetközi férfi strandröplabda-tornának ad otthon Siófok.

Sóstón részleges vízhiány lesz március 20-án

Siófok-Sóstó teljes területén, valamint Balatonvilágoson a Rákóczi és Zrínyi utcákban, Balatonakarattyán az Aligai utcában és Koppány soron részleges vízhiány várható március 20-án 8-14 óra között.

Kiállították a Siófok üdülőközpontjának fejlesztéséről szóló pályaműveket

Március 7-14 között tekinthetők meg azok a pályaművek a Kálmán Imre Kulturális Központban, amelyek a Siófok központi üdülőterületének komplex fejlesztésére kiírt pályázatra érkeztek be. Az egész városrészt érintő ötletpályázaton 18 nevező közül 6 nyert el valamilyen díjat.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu