• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Együtt, egymást segítve boldogulnak

Jubileumot ünnepelt a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete Siófoki Csoportja. A közel 300 tagot számláló szervezet 35 éve működik és segíti a sorstársakat. Nemcsak hivatalos ügyekben segédkeznek, hanem összetartó közösségként a hétköznapi életben igyekeznek támogatást nyújtani.

Egy hónapig Siófokon gyakorolnak a leendő rendőrök

Dr. Piros Attila rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte a 26 első éves szakgimnazistát, akik az elkövetkezendő négy hétben igyekeznek majd minél több tudást magukba szívni a rendőrszakma szépségéből.

Kötelező eboltás áprilisban és májusban

Tájékoztatjuk a siófoki ebtartókat, hogy az ebek veszettség elleni kötelező védőoltását, féregtelenítését az alábbi időpontokban és helyszíneken biztosítja a Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal.

Részletek Részletek Részletek

Virágosítási kedvezmény a Siófok Kártya tulajdonosoknak

Tájékoztatjuk a Siófok Kártya birtokosokat, hogy az idei virágosítási akció időpontja 2017.04.28-tól 2017.05.12-ig tart, amelynek során az érvényes kártyával rendelkezők két helyszínen vásárolhatnak egynyári palántát vagy muskátlit, összesen 3500 forint értékben.

Lángeszű gyerekek vetélkedtek az FGSZ Zrt.-nél

Országszerte tizennyolc iskola vett részt az FGSZ Földgázszállító Zrt. VII. Lángész kerestetik! vetélkedőjén, ahol nyolcadikos diákokból álló, háromfős csapatok mérhették össze tudásukat. Három siófoki iskola is pénzjutalmat nyert, bejutva a döntőbe.

Négy napig tartó II. Húsvéti Nyuladalom Siófokon

Üde színfolt a Balaton tavaszi kínálatában a formabontó, mégis hagyományőrző siófoki II. Húsvéti Nyuladalom , amely  április 14-17. között várja a színes programokra, húsvéti hangulatra vágyókat.

Részletek Részletek Részletek

Virágosítási verseny és kedvezményes virágvásár

Több évtizedes múltra visszatekintve Siófok Város Önkormányzata 2017-ben is meghirdeti a helyi virágosítási versenyt.

Megkezdődtek a rallye bajnokságok

Az április eleji HELL 23. Miskolc Rallyen a siófoki duó - Gyarmati Ariel és Kocsis György - igen jól kezdett, de Mitsubishinél fellépő műszaki hiba miatt a futam feladására kényszerült.  A következő éles bevetés a hónap végi Ózd Rallye lesz.

Április 15-én indul a hajózási szezon

A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) hajózási szezonja hagyomány szerint húsvét szombaton indul, ami idén április 15-ére esik. Az ünnepi hétvégén Nyuszihajókkal és egyéb meglepetésekkel készül a társaság, amely a tavaszi menetrend szerint 5 kikötőben menetrendi járatokkal, 6 kikötőben sétahajózási lehetőséggel várja az utasokat.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu