• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Katasztrófavédelem: 21 állomás 21 csapat a siófoki ifjúsági tudáspróbán

84 diák mérte össze tudását a katasztrófavédelmi ifjúsági verseny siófoki fordulóján. A pontszerzésen túl 9 olyan állomást is megjártak a tanulók, ahol az együttműködő és civil szervezetek újabb ismeretekkel ruházták fel a tanuló ifjúságot - a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint.

Közelednek az óvodai beíratások

Hamarosan itt az óvodai beíratás ideje. Siófok Város Óvodája és Bölcsődéjének kilenc egységében április 25-én és április 26-án 8-17 óra között várják a 2017/2018-as nevelési évre beiratkozókat. Az óvodába a 2014. augusztus 31. napjáig született, vagyis 2017. augusztus 31-ig a harmadik életévüket betöltő gyermekek beíratása kötelező!

Óraátállítás vasárnap hajnalban!

Vasárnap hajnalban elkezdődik az idei nyári időszámítás, vagyis egy órával előrébb kell állítani az órákat, egészen pontosan hajnali két órakor rögtön hajnali három órára. Ebből fakadóan, amikor felébredünk, egy órával később lesz, mint rendesen lenne, továbbá este egy órával később kezd sötétedni.

Részletek Részletek Részletek

Siófokon is készülnek az Ovi-Zsaru programra

Óvodavezetőknek tartottak előadást 2017. március 22-én a Siófoki Rendőrkapitányság épületében a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei az OVI-ZSARU programról, amelyen hat óvoda képviselői vettek részt.

Finomítják a Kék Hullám Zászló balatoni strandminősítő rendszert

Finomítják a Kék Hullám Zászló balatoni strandminősítő rendszert, ezentúl a szolgáltatások színvonalát a korábbi három helyett ötfokozatú skálán értékelik - döntött a Balatoni Szövetség szerdai közgyűlésén Hévízen.

Siófokról indul a jubileumi Spuri Balaton Szupermaraton

Március 23-án Siófokról indul a 10. Spuri Balaton Szupermaraton, amelynek fővédnöke Siófok polgármestere. A tókerülő versenyzők március 26 -ig, vagyis négy nap alatt több mint 193 kilométert tesznek meg. A táv 3 vagy négyfős csapatokban, párban és egyénileg is teljesíthető – áll a szervezők közleményében.

Részletek Részletek Részletek

A Balaton kotrásával lehetne a tóban lévő vízmennyiségét növelni

Nem lehet tovább emelni a Balaton vízszintjét a tó partvédőműveinek, vízleeresztő rendszerének helyzete, továbbá a partközeli beépítettség miatt. Ezért kézenfekvő megoldásnak kínálkozik a meder kotrása, amely a tó élettartamát is meghosszabbítaná - nyilatkozta Biró József siófoki vízgazdálkodásai és környezetvédelmi szakmérnök a Víz Világnapja apropóján a siofok.hu-nak.

Törekiben vízhiány várható március 22-én

Siófok-Töreki városrészében nyomáscsökkenés és vízhiány várható március 22-én 8-13 óra között.

Vállalkozz digitálisan! - Információs nap Siófokon

A kis- és középvállalkozások informatikai hátterének korszerűsítése érdekében – kormányzati támogatással – országos projekt indult másfél éve. A projekt által nyújtott kedvezményekről és lehetőségekről ad tájékoztatást március 28-án, a siófoki Információs Nap, amely a vállalkozások számára Somogy megyében szervezett 6 rendezvényből álló sorozat utolsó állomása.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu