• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Március-indító programkínálat a siófoki kultúrközpontban

Március első felében beindul a tavaszi pezsgés Siófok kulturális életében. Kiállítás nyílik, humoristák lépnek fel, a Kreatív Színpad tart előadást, folytatódik a Balatoni Népfőiskola és a Nosztalgia Kávéház sorozat, továbbá Dr. Csernus Imre is vendégelőadó lesz a Kálmán Imre Kulturális Központban (KIKK).

Egyhangúan szavazták meg Siófok 2017-es költségvetését

Nehéz esztendő előtt áll Siófok, de egy reális, előzetesen egyeztetett, kompromisszumos költségvetés született – fogalmazott dr. Lengyel Róbert polgármester. A város képviselőtestülete csütörtökön egyhangú határozatot hozott, miszerint idén 9,75 milliárd forintból gazdálkodhat Siófok.

Újra jár a balatoni komp

Az egyre melegebb időjárásnak köszönhetően február 27-étől újra indult a kompközlekedés Szántód és Tihany között. A kedvezőtlen időjárási körülmények és a tavon kialakult évek óta nem tapasztalt jégvastagság miatt  január 6. óta szünetelt a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) kompszolgáltatása. A társaság idén újdonságként bevezeti a BAHART Kártyát.

Részletek Részletek Részletek

Védekezés a szabadtéri tűzesetek ellen

Az elmúlt időszakban Siófok közigazgatási területén több esetben is keletkezett tűz elhanyagolt gazos területeken, illegális hulladéklerakó helyeken. Az anyagi károkkal járó, és vészhelyzeteket teremtő avar- és vegetációtüzek megelőzéséért a lakosság is sokat tehet!

Micimackó gyógyít

Látványosan megszépült a Siófoki Kórház Gyermekosztálya. A falakat színes rajzok, vidám mesefigurák díszítik, amelyek sokkal barátságosabbá teszik a környezetet a kis betegek, szüleik és az ott dolgozók számára is. Az „Ecsetre fel a gyermekekért” kampány önkéntesei készítették a vidám falfestményeket.

Csütörtökön közmeghallgatás lesz, melynek témája az idei költségvetés

Siófok önkormányzatának képviselő-testülete közmeghallgatást tart február 23-án, csütörtökön 10 órától, melynek témája a 2017. évi költségvetés lesz.

Részletek Részletek Részletek

Taroltak a siófoki távírászok

Hatalmas fölénnyel nyerte meg a siófoki Rádióklub csapata a Puskás Tivadar távírász bajnokságot Budapesten.  

Nem várt érdeklődés kísérte az üdülőközpont fejlesztésére kiírt pályázatot

A vártnál jóval több, összesen 17 pályamű érkezett be arra az pályázatra, amit még tavaly novemberben írt ki Siófok a központi üdülőterületének komplex fejlesztésére. Az eredményhirdetés és díjkiosztás február 28-án lesz.

A "jövő strandbútorai" a PLÁZSON

Egyedi és izgalmas strandbútor vagy bútorcsalád tervezésére írt ki pályázatot a nyári ellazulás "V.I.P. centrumaként" tavaly újjáéledt PLÁZS, a siófoki nagystrandon.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu