• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Kamarakoncert a hivatalban

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar Zeneművészeti Intézet fuvola-gitár kamaraegyüttese május 5-én 18 órakor a hivatal házasságkötő termében tartja koncertjét.

Fölénnyel nyerték a siófokiak az országos távírász bajnokságot

Hatalmas fölénnyel nyerte meg a 2017. évi nagysebességű távírász országos bajnokságot a 30. éve alapított Női Rádióamatőr Klub Siófok nevű egyesület. A megmérettetést április 29-én tartották Siófok-Szabadifürdőn, az Édenkert Panzióban.

Május 10-én lakossági fórumra invitál az önkormányzat

A siófoki önkormányzat tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Siófok Integrált Településfejlesztési Stratégiájának, Településrendezési Eszközeinek (Településszerkezeti Terv, Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv) Településképi Arculati Kézikönyvének, valamint Településképi rendeletének kidolgozása megkezdődött. Ezeket a témákat érinti a május 10-i lakossági fórum.

Részletek Részletek Részletek

Siófokon a varjak állnak nyerésre, a város egyre dühösebb

Siófok nem csak a turisták, de a védettnek számító vetési varjak köreiben is egyre népszerűbb. Ez utóbbi számos problémát okoz, de az önkormányzat hiába fordult a Földművelésügyi Minisztériumhoz, azt a választ kapta, hogy a vetési varjú gyérítésére továbbra is csak az eddig engedélyezett, hatékonynak nem bizonyult módon van lehetőség.

Hétvégi és május elsejei változások a vonatközlekedésben

A május elsejei munkaszüneti napra tekintettel változik a vonatok közlekedési rendje: április 30-án az ünnepnapi, május elsején a vasárnapi, május 2-án a munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok - a MÁV közelménye szerint.

Gyomirtás lesz a MÁV területein

Vegyszeres gyomirtást végez a MÁV Zrt. 2017. május 11-én, pénteken a saját vasútvonal hálózatán, az állomások, megállóhelyek és vonalszakaszok területén, Siófoktól Balatonszemes felé haladva. Rossz időjárás esetén a beavatkozás pár napot csúszhat.

Részletek Részletek Részletek

Júniusban nyit a PLÁZS

Június 17-től újra a siófoki Nagystrandra csábít a balatoni nyár, nyit a PLÁZS. Augusztus 26-ig napközben pihi, este buli, jön a hazai élvonal a Halott Pénztől a Wellhellon át a Punnanyig, és egy szép júliusi napra ide költözik majd Ibiza is – áll a szervezők közleményében.

Véradási rekordkísérletet a siófoki McDonald’s-nál!

Az év elején, majd a húsvéti időszakban jelentősen elmaradt a véradás eredménye a tervezettől. Ennek pótlására országosan jelentős erőfeszítéseket tesznek az Országos Vérellátó, valamint a Magyar Vöröskereszt munkatársai. Ezek egyike egy véradási rekordkísérlet lesz a siófoki McDonald’s-nál május 5-én.

Birtokba vették a gyerekek a szivacskézi csarnokot

Elsődleges cél, hogy minden gyermek sportoljon, ehhez pedig olyan létesítményekre is szükség van, mint a siófoki sportcentrum területén felépült szivacskézilabda csarnok – mondta Dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára a siófoki szivacskézilabda csarnokavató ünnepségén.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu