• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Tájékoztatás a Fő téren megtartásra kerülő rendezvényekkel kapcsolatos közterület használatáról

Siófok Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. március 30. napján elfogadta a közterületek használatának szabályozásáról szóló 7/2017. (III.31.) önkormányzati rendeletét. A jogszabály megalkotása során kiemelt feladat volt az Európai Virágos Városok és Falvak versenyében 2015. évben Európában legszebb főtérré választott közterület, a Fő tér  állapotának megóvása Siófok lakosságának, az ide látogatóknak és a jövő nemzedékének.

Siófok TAO-pályázattal vág bele az uszodaépítésbe

Siófok indul azon a pályázaton, amelyen 70 százalékos támogatást szerezhet egy 475 millió forintba kerülő, 33x21 méteres medencével rendelkező uszoda megépítéséhez. Az új létesítmény - nyertes pályázat esetén - akár már ez év végére, de jövőre mindenképpen megvalósulhat, az előzetes tervek szerint a széplaki városrészben.

A tervezettnél hamarabb kezdődik a balatoni szúnyogirtás

Nem a szúnyogok, hanem a tenyészőhelyeken nagy számban előforduló szúnyoglárvák miatt kezdik meg a tervezettnél előbb, április 3-7 között a biológiai szúnyoggyérítést a Balaton körül 1200 hektáron, amit a tóparti önkormányzatok finanszíroznak - közölte Balassa Balázs, a Balatoni Szövetség (BSz) elnöke.

Részletek Részletek Részletek

Elektromos töltőállomást adtak át Siófokon villanyautók és kerékpárok számára

Átadták az első balatoni 22 kW teljesítményű villanyautó és kerékpár töltőállomást Siófok belvárosában, a Janus Boutique Hotel & SPA parkolójában.

Tavaszi komposztláda osztás

A jó idő beköszöntével az önkormányzat újra meghirdetette az ingyenes komposztláda osztást. Az átvételre március 27. napjától minden hétköznap 07.30-15.30 között, a Kele utca végén a volt DÉDÁSZ sportpályán, a Borsodi kertészettel szemben nyílik lehetősége a siófoki lakosoknak.

Lakossági tájékoztatás

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Siófok Város közterületein a Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal megbízása alapján 2017. március 28 és március 30. közötti időszakban, 22 óra és hajnali 3.00 óra között növényvédelmi munkálatokat végeznek az áttelelő károsítók ellen.

Részletek Részletek Részletek

Ingyenes szűrővizsgálat férfiaknak

Március 29-én szerdán 16-18 óra között, és március 31-én 14-16 óra között ingyenes prosztata szűrővizsgálat lesz Siófokon a Semmelweis u. 1. szám alatt, a Rendelő (SZTK) épületében a földszinten.

Lezárják pár napra a Reviczky utcát

Április 3. és április 9. között teljes szélességében lezárják Siófokon a Reviczky utcát építési munkálatok miatt. A DRV Zrt. Építésvezetőségének a Kiss Szilárd Sportcsarnok ivóvíz és tűzi vízellátó vezetékeit kell kiépítenie.

A siófoki diákok környezettudatosak

A Siófoki Vak Bottyán János Általános Iskola tanulóira büszkék lehetünk, hiszen az iskolában zajló energetikai korszerűsítés projektben, valamint a szemléletformálási napokon lelkesen és nagyon tudatosan vettek részt.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu