• Fogadónap
 • Hirdetmények
 • Közérdekű adatok
 • Polgármesteri hivatal címe
 • Nyomtatványok
 • Hasznos információk
 • Látnivalók
 • Közlekedés
 • Gasztronómia
 • Szálláshelyek
 • Hírek
 • Események
Hírek

Mazsorettek XIII. Siófoki Vándorkupa versenye

A hétévén tartják a Mazsorettek XIII. Siófoki Vándorkupa nyílt versenyét a Kálmán Imre Kulturális Központban (Siófok, Fő tér 2.), a Siófoki Amatőr Művészeti Egyesület szervezésében.

Szakmák Éjszakája a Siófoki Szakképzési Centrum tagintézményeiben

Az idei évben a Siófoki Szakképzési Centrum mind az öt tagintézménye csatlakozott a Szakmák Éjszakája országos rendezvényhez, így április 21-én este 18 órától 22 óráig Siófoktól Marcaliig a Siófoki SZC szakközépiskolái látványos szakmabemutatókkal várják az érdeklődőket.

Támogatás pályakezdőket alkalmazó vállalkozásoknak

A „Gyakornoki program pályakezdők támogatása” című uniós program a pályakezdő szakképzésben részt vett, de elhelyezkedéssel gondban levő fiataloknak nyújt segítséget azzal, hogy támogatást nyújt az őket alkalmazó vállalkozóknak. A program 2020 márciusáig tart.

Részletek Részletek Részletek

Montessori pedagógiai szemlélet a siófoki bölcsődében

A siófoki Csicsergő Bölcsőde szakmai programja megújult tartalommal, továbbra is 122 bölcsődei férőhelyen várja a siófoki kicsiket 3 éves korig. Májustól egyik csoportban bevezetik a Montessori pedagógiai szemlélet alkalmazását.

Húsvéti változások a vonatközlekedésben

A húsvéti hosszú hétvégén változik a vonatok közlekedési rendje. Április 13-án a pénteki, 14-én a szombati, 15-én és 16-án az ünnepnapi, 17-én a vasárnapi, 18-án a szokásos munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.

 

Együtt, egymást segítve boldogulnak

Jubileumot ünnepelt a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete Siófoki Csoportja. A közel 300 tagot számláló szervezet 35 éve működik és segíti a sorstársakat. Nemcsak hivatalos ügyekben segédkeznek, hanem összetartó közösségként a hétköznapi életben igyekeznek támogatást nyújtani.

Részletek Részletek Részletek

Egy hónapig Siófokon gyakorolnak a leendő rendőrök

Dr. Piros Attila rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte a 26 első éves szakgimnazistát, akik az elkövetkezendő négy hétben igyekeznek majd minél több tudást magukba szívni a rendőrszakma szépségéből.

Kötelező eboltás áprilisban és májusban

Tájékoztatjuk a siófoki ebtartókat, hogy az ebek veszettség elleni kötelező védőoltását, féregtelenítését az alábbi időpontokban és helyszíneken biztosítja a Siófoki Közös Önkormányzati Hivatal.

Virágosítási kedvezmény a Siófok Kártya tulajdonosoknak

Tájékoztatjuk a Siófok Kártya birtokosokat, hogy az idei virágosítási akció időpontja 2017.04.28-tól 2017.05.12-ig tart, amelynek során az érvényes kártyával rendelkezők két helyszínen vásárolhatnak egynyári palántát vagy muskátlit, összesen 3500 forint értékben.

Részletek Részletek Részletek
Eseménynaptár
http://www.balaton-parti.hu
http://kozadat.hu/kereso/
http://www.termofok.siofok.pro/index.php/Tartalom/kozvilagitas-hibabejelentes.html
http://siofok.hu/files/siofokkamerak20150914.pdf
http://galerius-furdo.hu/
http://www.siofokkartya.hu